andere

Groene links

Ik verzamel af en toe een beetje links die op dit moment handig zijn voor mij. Meestal zijn dat links met betrekking tot milieu en duurzaamheid. Ook deze keer is dat zo. Het zijn soms websites van echte organisaties of gewoon blogs van mensen die net als ik proberen om duurzaam te leven. Veel plezier met rond surfen👍.

  • milieucentraal geeft tips over hoe je het leven groener kunt maken en geeft ook de interessante nieuwtjes uit de actualiteit. Ze hebben ook een instagram account.
  • De website van het zeehondencentrum geeft veel nieuwtjes over zeehonden (natuurlijk) en over de zee. Je kunt er doneren aan de zeehondjes en aan verschillende acties meehelpen.
  • Op nederlandzoemt vind je veel weetjes over bijen en wat je kunt doen om ze te helpen. Zo blijf je ook op de hoogte van verschillende zoemende nieuwtjes.
  • natuurenmilieu is een leuke blog. Ze behandelen verschillende thema’s die altijd wel betrekking hebben tot ecologie.
  • Ik heb groenmetsaar nog maar net ontdekt, toch vind ik het nu al een fantastische blog. Het geeft een inkijkje in iemands leven die groener probeert te worden.
  • Om je watervoetafdruk te berekenen kun je naar watertelt.be gaan. Je kunt er ook veel tips vinden hoe je je watervoetafdruk kunt verkleinen.
  • irisgardenecology is één van de eerste blogs die ik ontdekte waarvan ik de posts echt graag las.

Dit waren ze. Weet jij nog een groene link?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s