eten

Hoe kun je vegetarisch barbecueën?

Als je net als ik de enige vegetariër in je familie bent dan zul je het sowieso tegenkomen. Laten we lekker barbecueën! Maar ja, hoe doe je dat? Alleen vleesvervangers bakken of kun je nog iets anders doen? Ik geef je verschillend tips waardoor je bij je volgende barbecue, niet alleen voorverpakte burgers hoeft te eten.

  1. Zorg op voorhand dat de mensen weten dat je vegetariër bent. Dat is al een hoop gedoe bespaard.
  2. Neem zelf groenten mee die je kunt grillen op de barbecue. Dat kunnen groenten zijn. Maar ook vruchten zijn lekker op de barbecue. Zoals gegrilde appelschijfjes met een beetje kaneel, ananas met vanillesmaak of nog iets helemaal anders. Je eet het dan wel als dessert.
  3. Op de meeste barbecue’s zijn er ook rauwe groenten aanwezig. Daar kun je ook lekker van eten. Al raad ik wel aan om ook iets warm op je bord te leggen.
  4. Sommige mensen( ik ook) eten wel vis. Als er speciale dingen zijn omtrent je vegetarisch eetpatroon kun je dat maar beter duidelijk vertellen aan degene die de barbecue organiseert.
  5. Maak zelf lekkere spiesjes, bv: aardappelen en een beetje kaas op een stokje. Die neem je gewoon mee en kun je op de barbecue laten bakken. Zo kun je verschillende lekkere spiesjes maken.

Ik hoop dat deze tips je kunnen helpen. Als je zelf nog tips heb, aarzel niet om het in een comment te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s