about me and my blog

about my blog

Ik heb een enorme waaier aan interesses en blog dan soms over iets heel speciaal. Gelukkig is er ook een beetje structuur waar je je aan kunt vasthouden. De hoofdthema’s van mijn blog zijn: ecologisch, vegetarisch ( zonder recept), creatief en tuinieren. De laatste tijd verandert creatief een beetje naar tips en ideeën om zelf creatief te zijn.

Ik heb veel boeken over ecologie gelezen en ben dus ten opzichte van andere mensen al een beetje een expert, maar wees gerust. Ik gebruik geen vaktaal en probeer alles zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. En je mag het me altijd zeggen als je iets niet begrijpt. Daarvoor kun je me een mailtje sturen via mijn contactpagina.

Ik hou heel veel van de natuur, en heb ook al een eigen totemnaam. Dat is moedige marter. Moedig omdat ik door het vuur ga voor mijn vrienden, en omdat ik niet bang ben om mijn eigen stijl te tonen. En marter, omdat er daar veel eigenschappen van bij mij passen. Als je je eigen totem wilt weten, ga dan naar totemzoeker. Je vult 5 eigenschappen in en dan toont de website de dieren die bij jou passen. Daarna vraag je je belangrijkste eigenschap aan een vriend of familielid en die zet je voor het dier.

Over vegetarisch zonder recept: Ik ben het zelf een beetje beu dat we altijd volgens een recept moeten koken als je vegetarisch bent. Dus op mijn blog help ik je verder met vegetarisch eten, zonder je een recept voor te schotelen. Ik zal natuurlijk wel eens een recept delen, maar ik ben ook een persoon die van lekker eten houdt 😋.

Sommige foto’s op mijn blog zijn getrokken door mijn zus. Zij heeft ook een blog: powergirlzzz Ze schrijft over mode, beauty en design. Ben je daar dus ook in geïnteresseerd dan raad ik je aan om zeker eens een kijkje te nemen bij haar.

about me

Ik ben Lore.

Ik ben een heel eigenwijs en koppig iemand. Iemand die niet houdt van mensen die vinden dat ze zich niet gek mogen gedragen. Iemand die het soms best lastig heeft, met mensen die de oplossing niet zien.

Dat is dan ook de reden dat ik soms horendol word van het klimaatvraagstuk. Ik weet dat dat moeilijk op te lossen is, maar toch kan ik het niet laten om te reclameren. Gelukkig zijn er ook veel tips te verkrijgen. Ik verzamel die tips en los eco vragen op. Als je zelf zo een vraag hebt aarzel dan niet om het me te zeggen. Ik help met plezier.

Ik eet sinds de zomer van 2020 geen vlees meer en mag dus zeggen dat ik vegetariër ben. Dat klopt eigenlijk niet helemaal, omdat ik wel nog vis eet. Eigenlijk ben ik dus een pescotariër, maar de meeste van mijn kennissen weten niet wat dat betekent.

Mijn idool is Greta Thunberg. Vooral omdat zij duidelijk heeft verteld dat de klimaatopwarming wel ernstig is. Gelukkig ben ik niet de enige die dat heeft gehad. Nu zijn veel mensen die zich net als ik proberen te verdiepen in het milieu en het klimaat.

Ik hoop dat je nu een beetje weet wie ik ben. Ik zou ook graag willen weten wie jij bent, daarvoor kun je deze enquête invullen.


Heb je vragen of een idee voor een blogpost dan kun je dat zeggen in de comments. Ik kijk ernaar uit😉